مبانی ISO 22000:2018 و HACCP

دسته بندی نشده
لیست علاقه‌مندی‌ها اشتراک گذاری
اشتراک گذاری محصول
لینک صفحه
در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

درباره دوره

در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک می‌کند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده می‌شود.

محتوای دوره

سرفصل اول
توضیح کوتاه سرفصل اول

آیا می خواهید برای همه فعالیت ها، اعلان های پوش نوتیفیکیشن دریافت کنید؟